nieuwsbrief

Schrijf je hier in

Tijdsbesteding aan taken en projecten registreren

Een online tool voor tijdsregistratie, volledig afgestemd op de noden van socioculturele organisaties? Waarmee je opvolgt hoeveel tijd elke medewerker besteedt aan elk project waar hij/zij aan werkt, de voorbereiding van het beleidsplan bijvoorbeeld? En waarmee je tegelijk arbeidstijden, flexwerk en afwezigheden opvolgt?

Sociare ontwikkelde zo’n tool: Werktijd.be.

Wat zijn de mogelijkheden van Werktijd.be?

Medewerkers kunnen online inloggen en hun werktijd, de uitgevoerde taak en de afwezigheden registreren. Dat heeft twee cruciale voordelen:

  • opvolging van tijdsinvestering per kerntaak in uw organisatie. Werknemers kunnen bij elke tijdsregistratie aangeven met welke kerntaken ze bezig zijn. Zo weet jij  hoeveel elke medewerker bijvoorbeeld besteedt aan de voorbereiding van het beleidsplan van de organisatie
  • ondersteuning van uw personeelsadministratie. Werktijd.be houdt automatisch de totale arbeidsduur, de te nemen inhaalrust en het saldo aan vakantiedagen en andere afwezigheden bij. Bovendien kun je de tool aanpassen aan de afspraken in je organisatie (wijze van toekenning 20% compensatie voor flexwerk) en aan de tewerkstelling van elke werknemer (deeltijder, variabel werkrooster, wel of geen flexwerk enz.)

Werktijd.be is een online tool, gebruiksvriendelijk, met weinig administratie. Tientallen organisaties gebruiken hem al.

De koppeling van werktijd.be aan de loonverwerking wordt mogelijk bij de sociale secretariaten Acerta en SD Worx.

Je organisatie is lid van Sociare en je bent geïnteresseerd?

Vraag een login via info@sociare.be. Er is een testperiode van drie maanden. Je betaalt pas als je de tool nadien wilt blijven gebruiken.
Eerst meer info nodig? Kijk dan hier of neem contact via info@sociare.be of 02 5031811.

Je organisatie valt onder de socioculturele sector (Paritair Comité 329) maar is nog niet aangesloten bij Sociare?

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Open Source Services Do-it-yourself Ask An Expert
Over Scwitch Contact