nieuwsbrief

Schrijf je hier in

Volg de infosessies over ons aanbod in mei en juni

11-5-2021

Op 20 mei geven we een gratis online infosessie over onze samenaankoop sociaal secretariaten.
Op 4 juni doen we hetzelfde voor onze samenaankoop verzekeringen & op 10 juni over ons aanbod CRM.

Sociaal secretariaten :

Scwitch biedt al enkele jaren de samenaankoop voor je sociaal secretariaat aan. Bijna 300 organisaties maken hier gebruik van en bespaarden samen al 1.000.000 euro op hun kosten. Vaak leidde de samenaankoop tot een structurele kostenbesparing van 20 tot 40%, zonder aan kwaliteit in te boeten, integendeel.

Maakt jouw organisatie hier nog geen gebruik van en ben je benieuwd hoe dit werkt, of dit iets voor jou is of hoe je dit best aanpakt? Schrijf dan hier in voor de online infosessie op 20 mei om 14u.
Kan je er niet bij zijn? Alle info over de samenaankoop sociaal secretariaten vind je ook hier.

Verzekeringen :

Scwitch heeft samen met IC verzekeringen een interessant pakket uitgewerkt voor al je verplichte en aangewezen verzekeringen. Je bespaart niet alleen op je verzekeringskosten. Binnen de samenaankoop worden ook je verzekeringsnoden onder de loupe genomen. Heb je een goed zicht op je verzekeringen, wat dekken ze wel of niet, ben je goed verzekerd, of eerder onder- of oververzekerd? Dat wordt allemaal bekeken als je wil meestappen in de samenaankoop.

Scwitch organiseert samen met IC verzekeringen een online infosessie op 4 juni om 10u.
We bespreken de algemene verzekeringsnoden, gaan in op eventuele vragen en lichten toe hoe je kan bekijken of dit interessant voor je organisatie is en hoe je kan deelnemen aan de samenaankoop.

Interesse? Schrijf je dan hier in, vòòr 20 mei.
Kan je er niet bij zijn? Alle info over de samenaankoop verzekeringen vind je ook hier.

CRM :

Vorig jaar startte Scwitch met de ontwikkeling van een CRM-systeem op maat van de sector. 15 organisaties stapten mee in dit traject. Er werd lustig verder ontwikkeld op basis van de input en gesprekken met deze organisaties. Het systeem is up and running. We zitten volop in de data-overdracht en de komende weken gaan diverse organisaties er mee aan de slag.

Wil je weten hoe het CRM-systeem nu eigenlijk in elkaar zit? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en ben je geïnteresseerd om dergelijk systeem ook voor jouw organisatie te gebruiken?

Schrijf je dan zeker in op de online infosessie 10 juni om 10u. Tijdens die sessie geven we een demo over het gebruik en de mogelijkheden van het systeem.

Interesse? Schrijf je hier in.
Kan je er niet bij zijn? Alle info over het CRM-systeem vind je hier.

 

Reacties

Geef een reactie

Open Source Services Do-it-yourself Ask An Expert
Over Scwitch Contact