nieuwsbrief

Schrijf je hier in

1 mei: inwerkingtreding WVV voor nieuwe vzw’s

1-5-2019

Onze vernieuwde statutenbouwer is up and running!

Nieuwe vzw’s kunnen kunnen voortaan enkel nog worden opgericht volgens de nieuwe regels. Bestaande vzw’s kunnen zich ook al vrijwillig aan de nieuwe wetgeving onderwerpen. Lees er ook alles over in onze nieuwsbrief van 3 mei en van 9 mei 2019.

De statutenbouwer, volledig aangepast aan de nieuwe wetgeving, is up and running . Ook onze vernieuwde modelstatuten vind je op de Scwitch site terug.

In de komende weken passen we stelselmatig onze ‘open source’ vragen en antwoorden aan aan de nieuwe wetgevingMet deze tools en informatie hebben we een uniek (én gratis!) aanbod om vzw’s op weg te helpen met de wijzigingen naar aanleiding van de nieuwe wetgeving. 

Ondertussen zijn we ook druk in de weer met het geven van introsessies over deze nieuwe wetgeving bij onze partners : De Ambrassade, de Vlaamse Sportfederatie, Overleg Kunstenorganisaties, Bond Beter Leefmilieu en Vlamo, … We hebben ook gemeentelijke en intergemeentelijke sessies voor lokale vzw’s,… Als je interesse hebt om ons ook eens te laten langskomen, contacteer dan snel luk@scwitch.be, want onze agenda voor het voorjaar begint erg snel dicht te slibben!

Reacties

Geef een reactie

Open Source Services Do-it-yourself Ask An Expert
Over Scwitch Contact