nieuwsbrief

Schrijf je hier in

Handboek VZW’s

SCWITCH schreef een boek!
Handboek vzw’s” is een superpraktische leidraad voor iedereen die een vzw wil oprichten of er deel van uitmaakt.

 

Bij het oprichten en runnen van een vzw komt heel wat administratie kijken. Misschien tempert dat het enthousiasme, schrikt het je af of zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we dit praktische vzw-handboek geschreven. Het biedt een overzicht van de verschillende algemene administratieve en financiële verplichtingen die je moet opvolgen in het beheer van je vzw.

Als vzw-deskundigen heeft SCWITCH sinds haar ontstaan honderden vragen gekregen en beantwoord. Vragen van nieuwe bestuurders, vragen van bezorgde bestuurders, vragen van bestuurders die graag hun organisatie mooi op de rails houden. Dat is de meerwaarde van dit handboek. Er zijn namelijk heel wat gemeenschappelijke kwesties, en die halen we graag aan. Het is een globaal overzichtswerk waarin we algemene antwoorden geven op de doorsneevragen waar je als bestuurder mee te maken krijgt.

Breek je soms je hoofd over alle administratieve & financiële verplichtingen die komen kijken bij het runnen van een vzw en wil je graag een duidelijk overzicht in boekvorm? Bestel het boek hier.

Reacties

Geef een reactie

Open Source Services Do-it-yourself Ask An Expert
Over Scwitch Contact