nieuwsbrief

Schrijf je hier in

Web Talk

22-5-2017

WebTalk, Muntpunt Brussel, 15 juni 13-15u

Uitwisseling en info-moment rond de ontwikkeling van uw website en digitale administratiesystemen.

Sinds de lancering van een haalbaar  online betalingssysteem voor de sector krijgen we veel vragen binnen rond de koppeling van het betaalsysteem met de (ontwikkeling van) websites en de registratiesystemen van diverse organisaties.

Scwitch plant hier in het najaar zeker nog een traject rond. We willen dit thema niet laten rusten en organiseren daarom  op 15 juni een eerste sessie rond de ontwikkeling van uw website. Een sessie waarbij we heel kort het concept rond crm en cms overlopen, en waarbij we u graag laten uitwisselen met drupal en wordpress ontwikkelaars.

Deze sessie is meer dan een infomoment. We willen ook nagaan of er in de nabije toekomst mogelijkheden zijn rond samenaankoop, of gezamenlijke investeringen in ontwikkelingen voor website en registratiesystemen. Een terrein waarvan we overtuigd zijn dat het zowel op financieel als inhoudelijk vlak interessante mogelijkheden biedt voor samenwerkingen en samenaankopen.

voor wie

Organisaties in de socioculturele sector die op dit ogenblik nadenken over de (verdere) ontwikkeling van hun website, gekoppeld aan een crm- systeem dat beantwoordt aan vragen rond administratiesystemen, ledenregistratiesystemen, activiteitenregistratiesystemen, online betalingen van acties, producten, projecten, diensten,…

We houden het deelnemersaantal beperkt tot 30 deelnemers zodat het voor iedereen mogelijk is om uit te wisselen en in interactie te gaan met elkaar en de sprekers.

Bij voldoende interesse in dit thema, organiseert scwitch in het najaar een editie voor alle organisaties die nadenken over de verdere ontwikkeling van hun website.

Opzet

Toelichting van mogelijkheden rond ontwikkeling van websites  crm en cmd-systemen

Nagaan of er gezamenlijke processen, investeringen, ontwikkelingen mogelijk zijn voor (delen van) de sector

Concept

korte intro over diverse crm-systemen en cms toepassingen

nadien overleg met

a) drupalontwikkelaar

b) wordpressontwikkelaar

 

locatie

Muntpunt Brussel 13-15u

Inschrijven (opgelet max 30 deelnemers)

Open Source Services Do-it-yourself Ask An Expert
Over Scwitch Contact